HATAY / BELEN - Belen İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü Etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 14 Mart Dünya Pİ günü anlam ve önemi ile ilgili etkinlik yapıldı. Etkinlikte öğrencilere Pi sayısının önemi anlatıldı. Pi sayısı ile ilgili dünyada yapılan sanatsal etkinlikler izletildi.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü" Programı Türkçe Öğretmenimiz Zehra COŞKUN ve Öğrencilerin Sunumuyla yapıldı.   Programın planlanması, hazırlanması ve icra edilmesinde emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ebru Çalışması ile ilgili görseller aşağıya eklenmiştir.

Mrt

Öğrenci ve Velilerimiz tarafından hazırlanan Ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Emeği geçen veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Allah kabul eylesin.

Mrt

Okulumuz tarafından hazırlanan "RAMAZAN VE ORUÇ" İsimli Sunuyu İzlemek için Tıklayınız.

Mrt

İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz:

1. 6/A sınıfından Yağmur Öztürk,

2. 6/A sınıfından Sudenaz Tatar,

3. 6/A sınıfından Zehra Gül Attaroğlu

Öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Sunum ile ilgili görseller aşağıya eklenmiştir.

Şbt

2024 yılında Adana'da gerçekleştirilecek olan Festival'e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır.

www.teknofest.org sitesine bağlanmak için Tıklayınız.

Ock

Okulumuzda İmam Hatip Ortaokulları arası "Genç Billaller Ezan Okuma  Yarışması" düzenlendi. Öğrencimiz Ahmad ALALİ Bölge ikincisi oldu.

İskenderunda düzenlenen "Genç Nidalar Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışması" nda Öğrencimiz Zeynep ELELEVİ ise Bölge birincisi olmuştur.

Yarışmalar ile ilgili fotoğraflar aşağıya eklenmiştir.

Öğrencimiz Ahmad ALALİ'nin Ezan okuma videosu için Tıklayınız.

Öğrencimiz Zeynep ELELEVİ'nin Kur'an-ı Kerim okuma videosu için Tıklayınız.

Yarışmanın detayları için aşağıdaki Afişi inceleyebilirsiniz.